Hat éve a cégkapus üzenetek kezelésével kezdtük, de idén felturbózzuk a könyvelőirodák hatékonyságát!

HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS az egész könyvelőirodának.

Teljeskörű ÜGYFÉLKEZELÉS, FELADATMENEDZSMENT – AUTOMATIZMUSOK tengerével megtámogatva.

Mindez INTUITÍV, BARÁTSÁGOS KEZELŐFELÜLET használatával.

Mit nyújt neked SkyCont?

(Elkészült, vagy folyamatban lévő fejlesztések.)

Feladatkezelő rendszer

Átlátható, nyomon követhető feladatkezelő rendszer jogosultsági szintekkel, emlékeztetőkkel. Ha a táblázatos listák és Excel exportálások helyett valami modernebbre vágysz.

Automatikusan és manuálisan

Feladatok kiosztása automatikusan (pl. adóhatósági irat érkezett; ügyfélnek adótartozása keletkezett; adóbevallások időszakos ismétlődéssel) és manuálisan (pl. ügyfelet felhívni kérdéses számlák miatt).

CRM

CRM rendszer, nyilvántartás, ügyféltámogatás – legyen minden egy helyen!

Cégkapus üzenetkezelés

Cégkapus üzenetek kezelése és letöltése; adószámlák, foglalkoztatói adatok, törzsadatok lekérdezése és feldolgozása.

Fokozott biztonság

Az ügyfélkapus felhasználóneveket és jelszavakat mi továbbra sem tároljuk. Se elkódolva, se hashelve, se sehogy. Azok csak nálad vannak meg.

Egyszerű kezelőfelület

Szerethető, egyszerű és intuitív felület, amit öröm használni. Beépített boldogságfokozóval. 😉

Hamarosan érkezik

Automata emailek

Automata emailek az ügyfeleknek (pl. járulékfizetésről; adótartozásról; “Géza ne felejtsd el küldeni az anyagokat!” – mert Géza minden egyes hónapban elfelejti).

Csoportos tájékoztatás

Szegmentálható köremailek az ügyfeleknek (pl. majd amikor megint jön valami adóváltozás, és tájékoztatni kell az érintett ügyfeleket (KATÁ-sok, szevasztok!).

További tervek

Távlati terveinkből mazsolázva: ügyfélportál kapcsolattartásra, könyvelési anyagok közvetítésére, információátadásra; panaszkezelő rendszer; ügyfélszolgálati rendszer; “megamitcsakakartok”…

és még sokminden más…

Legyél te is béta tesztelő, és örökre megháláljuk! 🙂

Mi vár rád béta tesztelőként

30% kedvezmény örökre

Béta tesztelőkét kibővített próbaidő keretében tudod teljesen ingyenesen használni SkyContot. Utána a jelenleg is érvényben lévő díjakból 30% kedvezményt biztosítunk. A továbbiakban amíg csak ügyfelünk maradsz, a mindenkor aktuális díjakból is megkapod a kedvezményt!

A kedvezmény meglévő ügyfeleinknek is jár! Ha béta tesztelő leszel, akkor 30%-kal csökkentjük az előfizetési díjadat!

Beleszólhatsz SkyCont fejlesztésébe

Visszajelzéseiddel, javaslataiddal aktívan részt vehetsz a fejlesztésben, így tényleg olyan lesz SkyCont, ami neked a legtöbb segítséget tudja nyújtani!

Az összes funkciót használhatod

Idővel persze (ha már nem béta lesz) kialakulnak majd előfizetői csomagok, több-kevesebb funkcióval. De addig is az összes új funkciót használhatod nem csak a próbaidőszak alatt, hanem ha utána előfizetsz az „alap” SkyContra, akkor is.

Elsőként férsz hozzá az új funkciókhoz

Folyamatosan fejlesztjük a fent bemutatott funkciókat (és persze egyebeket is). Béta tesztelőként neked mindig azonnal elérhető lesz minden újdonság.

Új felhasználóknak 30 nap próbaidő

A szokásos két hét helyett most béta tesztelőként egy teljes hónapig próbálgathatod SkyContot, mielőtt az előfizetésről kellene döntened.

Legendás ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunkat sokan dícsérték már, nem alaptalanul. Elérsz minket telefonon és emailben is, és ha nem tudtuk felvenni, mindig visszahívunk. Kérj bátran segítséget, addig állunk melletted távoli asztalon keresztül, ameddig csak szükséged van rá.

Csatlakozz a tesztelő csapathoz!

Siess, mert csak 50 hely van!

(Tesztelő lehet egyéni könyvelő és könyvelőiroda is)

Mit várunk tőled?

TESZTELJ LELKESEN

Ez nem egy ilyen remek olcsósítós lehetőség, hogy csak jelentkezni kell, és jár a kedvezmény. A béta tesztelőktől azt kérjük, hogy nyomkodják meg rendesen SkyContot, használják napi szinten.

JELEZZ VISSZA ÉS JAVASOLJ

Ha bármilyen hibát találsz, örömmel vesszük az építő kritikát!
Van egy szuper javaslatod, hogy mi hiányzik még? Pompás, beszéljünk róla!

LÉGY ELÉRHETŐ ÉS SEGÍTŐKÉSZ

Biztos, hogy fogunk jelentkezni kérdésekkel. Szeretnénk megismerni, hogy ki hogy használja majd az új funkciókat. Ezért azt kérjük, hogy esetenként szakíts ránk pár percet, hogy tudjunk veled beszélni a tapasztalataidról.

NE REKLAMÁLJ, DE AZÉRT CSAK ŐSZINTÉN

Tudjuk, hogy közel sem vagyunk még kész minden funkcióval. És egészen biztos, hogy hibákat is lehet találni abban, ami elkészült. De épp ezért hívjuk béta verziónak. Így kérlek, ha hibát találsz, vagy valami tök béna, reklamáció helyett őszintén mondd el nekünk a véleményed, hogy tanulhassunk belőle.

TUDD, MIT VÁLLALSZ

Ha már most úgy gondolod, hogy a fentieket nem tudod vállalni, akkor arra kérünk, hogy ne jelentkezz béta tesztelőnek. Hamarosan elérhetőek lesznek az új funkciók mindenki számára, a plusz kötelezettségek (és persze előnyök) nélkül.

Csatlakozz a tesztelő csapathoz!

Siess, mert csak 50 hely van!

(Tesztelő lehet egyéni könyvelő és könyvelőiroda is)