SkyCont felhasználási gyakorlatok cégkapukat kezelő könyvelők esetén

Sok könyvelővel beszéltünk már arról, hogy hogy és mire használják SkyContot. Programunk segítségével havonta többtízezer üzenetet töltnek le ügyfeleink, mindössze néhány kattintással.

Alább összegyűjtöttünk néhány olyan felhasználási esetet, amit többször is visszahallottunk. Ha bármelyikben magadra ismersz, tegyél egy próbát, regisztrálj SkyCont kéthetes, ingyenes és teljesen kötelezettségmentes próbaidőszakára, és nézd meg, hogy vajon neked is meg tud-e spórolni egy csomó időt!

SkyCont vélemény

Sok-sok tárhelyre kell belépni az ügyfelek helyett

Bizony szörnyen sok idő mehet el azzal, ha könyvelőként az ügyfelek tárhelyébe is be kell lépni! Nem is beszélve arról, amikor nem enged be, másik böngészőt kell nyitni, vagy inkognitó módban kell próbálkozni…

SkyCont könnyen megbírkózik a feladattal, bármennyi tárhelyre is kell belépnie. Egyszer kell csak megadnod neki az azonosítókat és jelszavakat (ezek minden esetben csak nálad, és titkosítva kerülnek tárolásra), és utána csak el kell indítanod, és önállóan belép az összes tárhelybe.

Elfogadó nyugták arhiválása

Nem mindenki menti le az elfogadó nyugtákat, vagy hibátlan bevallásról szóló visszajelzéseket, de sokan vannak, akik a biztonság kedvéért lementik. Nem szükséges külön mondani, hogy ez sok könyvelt cég esetén sok bevallást, és így sok nyugtát jelent. Egyesével letölteni mindent pedig igencsak ideg- és emberi erőforrás őrlő tevékenység…

Ezzel szemben SkyCont magától letölti ezeket a pdf-eket, sőt, az egyes cégek szerint még szét is szortírozza külön mappákba!

Napi foglalkozást igénylő üzenetek rendszerezése

Amikor az ember feje egyébként is százfelé áll, és még érkezik az a sok felesleges üzenet is, bizony nem könnyű kiválogatni azokat, amikkel foglalkozni kell! Ha nem figyelünk, könnyen kimaradhatnak olyan üzenetek, amik később problémát fognak jelenteni.

Erre jó megoldás SkyContnak az a funkciója, hogy az általunk kiválaszott üzenettípusokat minden nap lementi egy közös mappába (ezt úgy is meg tudja tenni, hogy egy másik példányt pedig lement az adott cég saját mappájába is). Így könnyen átlátjuk, hogy ami az aznapi mappában van, azokkal bizony foglalkozni kell!

SkyCont vélemény

 

Megosztott mappák, vagy akár felhős tárhelyek használata

Manapság már elég sok könyvelőirodában is használnak központi szervereket, hogy így mindent egy helyen, minden kolléga számára elérhető módon tudjanak tárolni.

SkyCont természetesen ehhez is alkalmazkodik. Bármilyen megosztott mappába képes menteni, amit az adott számítógép egyébként is elér. Futtathatod akár szerveren is, vagy akár egy kolléga gépén, ha megosztott mappába történik a mentés, akkor midegyik kolléga látni fogja a letöltött pdf-eket!

Többen használják úgy, hogy szinkronizálják Google Drive-ba, vagy egyéb felhős tárhelyekre azokat a mappákat, amiket SkyCont is használ. Így a letöltött pdf-ek egyből mennek a felhőbe, nem kell külön még feltöltögetni azokat.

Használat könyvelőirodában, több munkaállomáson

Nyilván egy könyvelőirodában többen is foglalkoznak a tárhelyekkel, az azokra érkező dokumentumokkal. Ebben a fent említett, megosztott mappákba való mentésen kívül SkyCont még azzal is segít, hogy telepíthető akár több munkaállomásra is. Így a tárhelyekre érkező üzeneteket több kolléga is láthatja, tud velük foglalkozni, ami szabadság, esetleg megbetegedés esetén különösen jól jöhet.

Értesítésítés külön email címre, hogy ne vesszen el az emailek áradatában

Biztos te is ismered azt, amikor reggel megnézed a postaládádat, és 200 új emailed érkezett. Na, ebből vegye bárki is észre, ha jött egy adóhatósági irat!

SkyCont viszont észreveszi, és ha megadsz neki valami külön email címet, amire kevesebb értesítés érkezik, akkkor küld neked egy külön riasztást, ha talált egy adóhatósági iratot, vagy egyéb kényes üzenetet. Ezeket ilyenkor meg se nyitja, így csak akkor válik értesítetté, amikor te magad megnyitod a tárhelyen!

Üzenetek, nyugták, pdf-ek nyomtatása

Digitalizáció ide, digitalizáció oda, többen még mindig arra esküsznek, ami megvan papíron is! Ami ki van nyomtatva, az van meg, le lehet fűzni, fizikai valójában is a szemünk előtt látjuk.

SkyCont ebben is tud segíteni, hiszen a már fent említett „napi közös mappa” akár nyomtatásra is használható. Ha úgy állítjuk be a programot, hogy ide mentse azokat, amiket nyomtatni szeretnénk, akkor azokat egyben rá lehet küldeni a nyomtatóra, nem kell egyenként pepecselni velük.

 

Szóval, mit gondolsz, neked is tudna segíteni egy ilyen program? Jelentkezz az alábbi űrlappal a próbaidőre, és bizonyosodj meg róla te magad!

Segítség az elfoglalt könyvelőknek

cégkapus és ügyfélkapus üzenetek letöltése

üzenettípusonként beállítható nyomtatásra, vagy letöltésre

időzíthető letöltés

adószámlák lekérdezése

riasztás a kényes üzenetekről

... és mindezt teljesen AUTOMATIKUSAN! Próbáld ki most 2 hétig ingyen!