Folyamatosan haladunk a teljes digitalizáció és automatizáció felé. Mindez gyorsabb, rugalmasabb, ellenőrizhetőbb információkezelést vár el a cégektől, amelyhez a piacra kerülő új alkalmazások valós segítséget nyújtanak. Bemutatunk öt megoldást, amelyekkel magasabb sebességi fokozatra kapcsolható egy vállalkozás működése, könyvelése.

Billcity

Az adatrögzítésre fordított munkaórák számának csökkentése fontos minden cég számára, kiemelten igaz ez a könyveléssel foglalkozó vállalkozásokra. A Billcity automatizálja az ügyfelek banki adatainak és kimenő számláinak kezelését, valamint akár 99 százalékos pontossággal képes adatokat kinyerni a szkennelt és a digitális számlákból. A folyamat a papír alapon érkező iratok digitalizálásával kezdődik, majd az adatkinyerés és ellenőrzés után a számlákat a kívánt könyvelőszoftver felé továbbítja a rendszer. A tapasztalatok alapján ezzel az eljárással 100 számla könyvelése a manuális 60 percről akár 20 percre is redukálható. Gyorsabb ügymenet, kereshető adathalmaz, átlátható ellenőrzési folyamat jön létre.

https://www.billcity.hu/

IMA

A felhőalapú könyvelőprogram és pénzügyi rendszer a vevői és szállítói számlák kezelésére, banki kiegyenlítések magas minőségű rögzítésére alkalmas. Bármely számlázóprogramból közvetlenül képes információkat importálni, feldolgozza az utalásokat és bankkártyás tranzakciókat, a felhőalapú működés pedig megvalósítja a valós idejű párhuzamos munkavégzést földrajzi kötöttségek nélkül. Profi statisztikákat is gyártanak: a rendszer kimutatja, hogy mennyi időt tölt könyveléssel cégenként, felhasználónként, menüpontonként.

https://imakonyveloprogram.hu/

SkyBalance

A vadonatúj SkyBalance alkalmazás béta verzióban, ingyenesen elérhető, és már így is nagy előnyöket kínál. A partneradatok tömegesen feltölthetők, az egyenlegegyeztetés pedig pofonegyszerűen megvalósíthatóvá válik, és nem csupán a könyvelők számára. A vevők, szállítók egyenlegeinek egyeztetése automatikus küldési és visszajelzés-fogadási rendszerrel történik. Ehhez valós időben frissülő adatok társulnak, tömeges vagy tételes egyenlegrögzítés valósul meg, és minderről átlátható riport készül a szükséges információkkal. A SkyBalance automatikusan kiküldi az e-maileket az összes magadott partnernek, benne az egyenleg dátumával, összegével, valamint az egyeztetésben kompetens könyvelő adataival.

https://www.skybalance.hu/

Elfoglalt könyvelőből hatékony

cégkapus üzenetek automatikus letöltésével

R!PORT

A programmal automatizált, átlátható vizuális vezetői jelentések készíthetők a főkönyvekből néhány kattintással. Akkor a leghasznosabb, ha havi szinten menedzsmentjelentéseket várnak az ügyfelek, így egy könyvelő könnyedén tanácsadóvá is válhat. A megoldás versenyelőnyt teremt, hiszen az ügyfelek számára is érthető főkönyvi sorokat generál, ezekből pedig villámgyorsan hasznos üzleti mutatók hozhatók létre, megkönnyítve a kommunikációt a felek között. Az eltérések, tévesen rögzített tételek azonnal kiszűrhetőek, és az ügyfelek mindig időben lesznek tájékoztatva az esedékes befizetésekről. A biztonságot a felhőalapú adattárolás és a testreszabható jogosultsági körök teremtik meg.

https://riport.co.hu/

Trello

Nem kifejezetten a könyvelőknek kitalált szoftver, de minden vállalkozás működtetésében hasznos lehet, és automatizmusok is beállíthatók az eredményesség növelésére. A Trello célja a kollégák összehangolása, valamint egyetlen platform használatának megvalósítása a közös munkához, ezért más alkalmazások is egyszerűen integrálhatóak a rendszerbe. A szoftver minden eszközön szinkronizált, így bármikor és bárhonnan elérhető.

https://trello.com/

Ha érdekelnek még más hasznos programokat és megoldások is, akkor olvasd el a Digitális könyvelő 1.0 konferenciáról írt beszámolónkat, amiből további ötleteket meríthetsz!

Segítség az elfoglalt könyvelőknek

cégkapus és ügyfélkapus üzenetek letöltése

üzenettípusonként beállítható nyomtatásra, vagy letöltésre

időzíthető letöltés

adószámlák lekérdezése

riasztás a kényes üzenetekről

... és mindezt teljesen AUTOMATIKUSAN! Próbáld ki most 2 hétig ingyen!