Kedves „SkyConterek”!

Szeretnénk nektek bemutatni néhány fejlesztést a közelmúltból, amivel SkyCont méghatékonyabb lett, mégtöbbet segítve ezzel nektek!

Teljes képet kapsz a tárhelyeidről!

Eddig is megkeletkezett a futtatás eredményéről egy csv fájl, amiből láthattad, hogy SkyCont milyen üzenetet töltött le, illetve miről küldött neked emailben riasztást.

Most kibővítettük ezt a cst fájlt, így már minden infót megtalálsz benne, ami az aktuális futtatással kapcsolatos!

Így kiolvashatod belőle, hogy melyik azonosítóval jelentkezett be (és melyikkel nem sikerült), melyik cégkapus tárhelyre lépett be, milyen üzenetet töltött le, talált-e olyan adószámot az üzenetekben, ami nem szerepelt a céglistádon.

És ami mégjobb, most már megtudhatod, hogy az egyes tárhelyeken még milyen új üzenetek érkeztek, amiket SkyCont nem kezelt! Így nem kell többé belépned egyesével a tárhelyekre, hogy ellenőrizd, jött-e még valami, elég csak átnézned a csv fájlt!

Ráadásul a csv-ből azt is megtudhatod, hogy SkyCont sikeresen lefutott-e, vagy esetleg valahol elakadt. Így láthatod egyből, hogy szükséges-e esetleg újra lefuttatnod, hogy minden üzenetet feldolgozzon.

TIPP:
Mivel így elég sok infó tud összegyűlni ebben a csv-ben, javasoljuk, hogy szükség esetén használjátok az Excel (vagy amivel megnyitjátok) szűrőit!

Ezzel a változtatással meg is szűntettük azt a sok emailt, amit eddig a működés során küldtünk. Így nincs már több belépésről, illetve hiányzó adószámról szóló email.

Fájlletöltés visszaellenőrzése

Amikor SkyCont letölt egy pdf-et, most már leellenőrzi a gépeden, hogy ténylegesen sikerült-e a letöltés. Ezzel megakadályozható, hogy a letöltés során mondjuk hálózati hiba miatt ne legyen meg a pdf.

A tárhely belassulásának kezelése

Sokat küzdünk mi is azzal, hogy a tárhely időnként a legváratlanabb funkciókban tud belassulni. Nyilván egyre többen használják mind az üzenetek fogadására, mind hivatalként üzenetek küldésére, így érthető, hogy egyre nagyobb a terhelés, egyre inkább kijönnek az ilyen problémák. Reméljük, hogy ezen folyamatosan javítanak majd az illetékesek. Mi azonban ezt nem tudjuk megvárni, hiszen nektek az a jó, ha SkyCont át tudja hidalni ezeket a belassulásokat! Ezért számtalan helyre építettünk már be olyan funkciót, ami ezt a célt szolgálja, és továbbra is ha felbukkan egy új gócpont, akkor arra is beépítünk valamilyen megoldást!

Spoiler a jövőre nézve…

Ha már az aktuális fejlesztésekről beszélünk, akkor elárulnám nektek azt a titkot, hogy gőzerővel dolgozunk SkyCont nyomkodható felületén! Ezen a tárhelyből kinyert minden infót szépen, átláthatóan meg tudtok majd tekinteni, illetve az egyes beállításokat magatok is tudjátok majd módosítani!

Határ a csillagos ég, rengeteg ötletünk van még, hogy milyen eszméletlen jó funkciókat fogunk nektek beépíteni ebbe a felületbe! De hogy tényleg olyan készüljön el, amit szívesen használtok is, továbbra is nyitottak vagyunk minden ötletre, igényre, ne habozzatok ezeket elküldeni nekünk valamelyik email címünkre!